€2,08
€2,20 με ΦΠΑ

H VN-ExtraPower (96614) είναι μια ενισχυμένη και βελτιωμένη μορφή της VN-Power (93414) που αποτελείται από μεγαλύτερες ποσότητες υποκατάστατου γύρης, ιχνοστοιχείων και αμινοξέων υψηλής διατροφικής αξίας. Επομένως είναι μια άριστη γυρεόπιτα που επιτυγχάνει ότι και η VN-Power(93414) και επιπλέον επιτυγχάνει:
• Μεγαλύτερη και γρηγορότερη ανάπτυξη των μελισσοσμηνών, ακόμα και όταν δεν υπάρχει γύρη στο εξωτερικό περιβάλλον, δεδομένου ότι πληρούνται και ο υπόλοιπες προϋποθέσεις που χρειάζεται η βασίλισσα για να δημιουργήσει γόνο (πχ. νέκταρ ή διεγερτική τροφοδοσία κλπ.)

Δείτε τα πειραματικά αποτελέσματα της VN-Extra Power εδώ

Διατίθεται σε σακουλάκια του 1 kg και συσκευάζεται σε κιβώτιο των 24 τεμαχίων
Στην τιμή περιλαμβάνονται τα μεταφορικά μέχρι την Αθήνα και ο Φ.Π.Α (6%)

Επιλέξτε Ποσότητα


!Η ποσότητα που έχετε επιλέξει αρκεί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της βαρρόας και της Νοζεμίασης σε 4 δεκάρια μελίσσια.

H VN-ExtraPower (96614) είναι μια ενισχυμένη και βελτιωμένη μορφή της VN-Power (93414) που αποτελείται από μεγαλύτερες ποσότητες υποκατάστατου γύρης, ιχνοστοιχείων και αμινοξέων υψηλής διατροφικής αξίας. Επομένως είναι μια άριστη γυρεόπιτα που επιτυγχάνει ότι και η VN-Power(93414) και επιπλέον επιτυγχάνει:
• Μεγαλύτερη και γρηγορότερη ανάπτυξη των μελισσοσμηνών, ακόμα και όταν δεν υπάρχει γύρη στο εξωτερικό περιβάλλον, δεδομένου ότι πληρούνται και ο υπόλοιπες προϋποθέσεις που χρειάζεται η βασίλισσα για να δημιουργήσει γόνο (πχ. νέκταρ ή διεγερτική τροφοδοσία κλπ.)

Δείτε τα πειραματικά αποτελέσματα της VN-Extra Power εδώ

Διατίθεται σε σακουλάκια του 1 kg και συσκευάζεται σε κιβώτιο των 24 τεμαχίων
Στην τιμή περιλαμβάνονται τα μεταφορικά μέχρι την Αθήνα και ο Φ.Π.Α (6%)

Αποτελέσματα
• Δυναμώνει τις μέλισσες και το ανοσοποιητικό τους σύστημα κάνοντάς τες ικανές να καταπολεμήσουν τη Βαρρόα και τη Νοζεμίαση χωρίς τη χρήση φαρμάκων
• Διατηρεί τα μελισσοσμήνη σε άριστη κατάσταση
• Επιτυγχάνει εκρηκτική ανάπτυξη των μελισσοσμηνών ακόμα και όταν δεν υπάρχει γύρη στο εξωτερικό περιβάλλον δεδομένου ότι πληρούνται και ο υπόλοιπες προϋποθέσεις που χρειάζεται η βασίλισσα για να δημιουργήσει γόνο (πχ. νέκταρ ή διεγερτική τροφοδοσία κλπ.)
• Οι μέλισσες γίνονται υγιείς και πολύ παραγωγικές και επομένως αυξάνεται η παραγωγή μελιού και των υπόλοιπων προϊόντων της μέλισσας (σύμφωνα με πειράματα που έγιναν από το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης)

Η BeeNectar διαθέτει πέντε διαφορετικές στερεές τροφές μελισσών υψηλής ποιότητας εμπλουτισμένες με βιταμίνες, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία σε διαφορετικές αναλογίες. Περιέχουν όλες υποκατάστατο γύρης και όχι φυσική γύρη για να μην υπάρχει ο κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών, ώστε να αποτελούν μια πλήρη και ισορροπημένη μελισσοτροφή. Ο μελισσοκόμος μπορεί να επιλέξει την κατάλληλη τροφή ανάλογα με τις ανάγκες του μελισσοσμήνους του και τους στόχους του (πχ. συντήρηση, ανάπτυξη, καταπολέμηση ασθενειών* ή και συνδυασμό όλων αυτών). Αυτό επιτρέπει στο μελισσοκόμο να αποκτήσει μελισσοσμήνη ικανά να παράγουν οποιοδήποτε προϊόν της μέλισσας (μέλι, γύρη, πρόπολη, βασιλικό πολτό κλπ.)

* Οι εξειδικευμένες στερεές μελισσοτροφές της BeeNectar δυναμώνουν τις μέλισσες και το ανοσοποιητικό τους σύστημα και τις κάνουν ικανές να αντιμετωπίσουν από μόνες τους Βαρρόα, Νοζεμίαση και Ασκοσφαίρωση χωρίς τη χρήση φαρμάκων.

Οι εξειδικευμένες στερεές τροφές της BeeNectar πρέπει να τοποθετούνται στο κέντρο της κυψέλης και συγκεκριμένα πάνω στα τελάρα με το γόνο, ανοίγοντας στη νάιλον συσκευασία μια αρκετά μεγάλη τρύπα, χωρίς να φοβάστε ότι θα ξεραθούν. Όταν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι μικρότερη από 22-25οC, το άνοιγμα της συσκευασίας πρέπει να είναι προς τα κάτω (δηλαδή προς τα πλαίσια), ενώ όταν η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη από 22- 25οC, το άνοιγμα πρέπει να είναι προς τα πάνω (δηλαδή προς το καπάκι).

Οι στερεές μελισσοτροφές Standard (90114), VN-Power (93414) και A-Extra Power (92619) δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται όταν το καπάκι της κυψέλης δεν είναι κατάλληλα μονωμένο και επομένως υπάρχει κίνδυνος η θερμοκρασία κάτω από το καπάκι να ανέβει πάνω από τους 38οC
(πχ. όταν το καπάκι της κυψέλης καλύπτεται από λαμαρίνα).
Σε αυτές τις περιπτώσεις (υψηλές θερμοκρασίες και καπάκι χωρίς μόνωση) είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε την VN-Extra Power (96614) ή την Extra Power (96714)

Διατίθενται σε συσκευασίες του 1kg και πακετάρονται σε χαρτοκιβώτια των 24 τεμαχίων. Οι διαστάσεις κάθε χαρτοκιβωτίου είναι 55cmx 27,1cmx 15,7cm

Παράγονται και συσκευάζονται από την BeeNectar, υπό την επίβλεψη του εξειδικευμένου και έμπειρου επιστημονικού της προσωπικού.
Πλεονεκτήματα της VN-Extra Power (96614) σε σχέση με φάρμακα
• Χαμηλότερο κόστος σε σχέση με το αν χρησιμοποιούσατε ξεχωριστά φάρμακα και τροφή για υγεία και ανάπτυξη καθώς η VN-Extra Power (96614) επιτυγχάνει και τα δύο μαζί
• Καταπολεμά τις ασθένειες πιο αποτελεσματικά
• Τα μελισσοσμήνη παραμένουν υγιή (απαλλαγμένα από Βαρρόα και Νοζεμίαση) για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με άλλες θεραπείες επειδή το ανοσοποιητικό σύστημα της μέλισσας έχει ενδυναμωθεί (σύμφωνα με πειράματα που έγιναν από το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης)
• Δεν επηρεάζει αρνητικά τη βασίλισσα και τις μέλισσες
• Δεν περιέχει καμιά τοξική ουσία
• Βοηθάει τη βασίλισσα να γεννήσει
• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλες τις εποχές του έτους, ακόμα και όταν υπάρχει γόνος στις κυψέλες
• Τα μελισσοσμήνη πρέπει να ταϊστούν με την VN-Extra Power (96614) για τουλάχιστον 40 συνεχόμενες μέρες για να καταπολεμήσουν αποτελεσματικά τη Βαρρόα. Όσο αφορά τη Νοζεμίαση, τα μελισσοσμήνη πρέπει να ταϊστούν με αυτήν για τουλάχιστον 30 συνεχόμενες ημέρες
• Για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι τα μελίσσια σας καταναλώνουν τις παρακάτω ποσότητες: ένα δεκάρι μελίσσι πρέπει να τρώει 1kg την εβδομάδα, που σημαίνει ότι χρειάζεται περίπου συνολικά 5-6 kg για την αντιμετώπιση της Βαρρόας (40 ημέρες) και 4-5kg για την αντιμετώπιση της Νοζεμίασης (30 ημέρες). Αν τα μελίσσια δεν είναι δεκάρια σε πληθυσμό, οι παραπάνω ποσότητες διαμορφώνονται ανάλογα με τον πληθυσμό τους.
Η τοποθέτηση της VN-Extra Power (96614) πρέπει να γίνεται ένα κιλό τη φορά και όχι όλα μαζί. Αυτό σημαίνει ότι αφού το μελίσσι καταναλώσει το πρώτο κιλό, τότε τοποθετείτε το δεύτερο και ούτω καθ’ εξής
Προσέξτε όταν τα μελίσσια είναι πολύ εξασθενημένα από την ασθένεια και επομένως δεν είναι ικανά να καταναλώσουν τις επιθυμητές ποσότητες της VN-Extra Power (96614) που αναφέρονται παραπάνω, είναι προτιμότερο να ενισχύονται ταυτόχρονα με σιρόπι και βιταμίνες. Το διατροφικό σχήμα τότε, θεωρείται ότι ξεκινά όταν συνέλθουν και αρχίσουν να καταναλώνουν τις επιθυμητές ποσότητες. Από κει και ύστερα (συνήθως 6-10 μέρες μετά) υπολογίζονται οι 40 ημέρες για τη Βαρρόα και οι 30 ημέρες για τη Νοζεμίαση

 • Για να ξεκινήσετε το διατροφικό σχήμα για την καταπολέμηση της Νοζεμίασης, σας συμβουλεύουμε πρώτα να κάνετε εργαστηριακή εξέταση των μελισσών σας, για να είστε σίγουροι ότι πράγματι υπάρχει Νοζεμίαση στο μελισσοκομείο σας. (Αυτό βέβαια ισχύει και για οποιαδήποτε άλλη ασθένεια δεν είναι εύκολα ορατή).
  Είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι μετά τη χρήση της VN-Extra Power (96614) όσον αφορά τη Νοζεμίαση, οι μέλισσες πρέπει να επανεξετάζονται εργαστηριακά για να ελεγχθεί εάν επιτεύχθηκε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς αστάθμητοι παράγοντες μπορεί να το επηρεάσουν. Μερικοί αστάθμητοι παράγοντες είναι:
  1. Η ύπαρξη εντός των κυψελών μεγάλης ποσότητας μολυσμένου μελιού ή γύρης
  2. Η ύπαρξη γειτονικών μελισσοσμηνών, που νοσούν σε πολύ έντονο βαθμό (αυξημένος κίνδυνος επαναμόλυνσης)
  3. Άσχημες καιρικές συνθήκες που δεν επιτρέπουν στις μέλισσες να βγουν έξω από την κυψέλη και επομένως δεν μπορούν να αποβάλλουν τα σπόρια της Νοζεμίασης στο εξωτερικό περιβάλλον (τα σπόρια της Νοζεμίασης παραμένουν μέσα στην κυψέλη και επομένως έχουμε πάλι επαναμόλυνση).
  Στην περίπτωση αυτή θα σας δοθούν κατάλληλες συμβουλές από το επιστημονικό μας προσωπικό και για άλλους τρόπους αντιμετώπισης της Νοζεμίασης. Επίσης σας ενημερώσουμε ότι η επανεξέταση των μελισσοσμηνών σας, γίνεται δωρεάν στο δικό μας εργαστήριο (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απευθυνθείτε και σε οποιοδήποτε άλλο της επιλογής σας).
 • Αν τα μελισσοσμήνη σας είναι πολύ εξασθενημένα από τη Βαρρόα ή/και τη Νοζεμίαση (οι μέλισσες πρόκειται να καταρρεύσουν σε λιγότερο από 20 ημέρες) θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα με την τροφή VN-Extra Power (96614) κατάλληλα φάρμακα που θα σας συμβουλέψει το επιστημονικό μας προσωπικό επειδή η VN-Extra Power (96614) χρειάζεται κάποιο χρόνο για να δράσει αποτελεσματικά.
Δείτε τα πειραματικά αποτελέσματα του VN-Extra Power εδώ

Composition:

 

Monosacharides of which are solids: 90%

Soybean flour: 2.2-2.5%

Albumen: 1.5%

Salt

Herbs extracts

Analytical Constituents

(per 100g):

Crude protein: 2.5g

Crude fibre: <0.5g

Crude oils & fats: <0.5g

Crude ash: <1.5g

Na: 20mg

Additives (per 1kg):

Vitamins:

3a672b -Vitamin Α: 6120IU

3a671 -Vitamin D3: 1000IU

3a700 -Vitamin E: 7.5IU

3a821 -Vitamin B1: 0.9mg

3a710 -Vitamin K: 0.5mg

3a831 -Vitamin B6: 1.5mg

3a300 -Vitamin C: 15mg

3a842 - D-Panthenol: 2.3mg

3a825i - Vitamin B2 (Riboflavin): 1.1mg

3a316 - Folic acid: 0.5mg

3a880 – Biotin: 0.2mg

3a315 – Nicotinamide: 10mg

 

Trace elements-Minerals

3b104 – Fe: 6mg  

3b405 – Cu: 2mg

3b805 – Co: 0.16mg

3b801 – Se: 0.09mg

3b605 – Zn: 13.8mg

3b503 – Mn: 12mg

3b201 – I2 : 0.29mg

 

Amino acids

3c307-Hydroxy analogue of Methionine: 3mg

3c322 - L-lysine: 3mg

Moisture:

10%

HMF:

<30ppm

Genetically Modified Materials:

All materials used to produce this product shall consist exclusively of non-genetically modified product. This is to include initial materials and all derivatives.

Irradiation:

No component of this product shall be subject to any form of ionising radiation treatment.

Country of Origin:

Greece

Στην ίδια κατηγορία

Κρυσταλλική ζάχαρη 25kg (22024)
Μελισσοτροφές
€0,76
A-Extra Power 1Kg (92619)
Μελισσοτροφές
€2,37
Standard 1Kg (90114)
Μελισσοτροφές
€1,39
L-Vita Extra (91216)
Μελισσοτροφές
€31,08
Magic Power (95520)
Μελισσοτροφές
€2,69
Extra Power 1Kg (96714)
Μελισσοτροφές
€1,87
VN-Power 1Κg (93414)
Μελισσοτροφές
€1,59