€1,50

Η Standard (90114) είναι μια πλήρης και ισορροπημένη στερεή μελισσοτροφή. Είναι μια γυρεόπιτα πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα υψηλής βιολογικής αξίας.

Διατίθεται σε σακουλάκια του 1 kg και συσκευάζεται σε κιβώτιο των 24 τεμαχίων

Στην τιμή περιλαμβάνονται τα μεταφορικά μέχρι την Αθήνα και ο Φ.Π.Α (6%)

Επιλέξτε Ποσότητα


Η Standard (90114) είναι μια πλήρης και ισορροπημένη στερεή μελισσοτροφή. Είναι μια γυρεόπιτα πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα υψηλής βιολογικής αξίας.

Διατίθεται σε σακουλάκια του 1 kg και συσκευάζεται σε κιβώτιο των 24 τεμαχίων

Στην τιμή περιλαμβάνονται τα μεταφορικά μέχρι την Αθήνα και ο Φ.Π.Α (6%)

Αποτελέσματα
• Διατηρεί τα μελισσοσμήνη σε άριστη κατάσταση
• Επιτυγχάνει ανάπτυξη των μελισσοσμηνών αν υπάρχει έστω και λίγη γύρη στο εξωτερικό περιβάλλον δεδομένου ότι πληρούνται και οι υπόλοιπες προϋποθέσεις που χρειάζεται η βασίλισσα για να δημιουργήσει γόνο (πχ. νέκταρ ή διεγερτική τροφοδοσία κλπ.)

Η BeeNectar διαθέτει πέντε διαφορετικές στερεές τροφές μελισσών υψηλής ποιότητας εμπλουτισμένες με βιταμίνες, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία σε διαφορετικές αναλογίες. Περιέχουν όλες υποκατάστατο γύρης και όχι φυσική γύρη για να μην υπάρχει ο κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών, ώστε να αποτελούν μια πλήρη και ισορροπημένη μελισσοτροφή. Ο μελισσοκόμος μπορεί να επιλέξει την κατάλληλη τροφή ανάλογα με τις ανάγκες του μελισσοσμήνους του και τους στόχους του (πχ. συντήρηση, ανάπτυξη, καταπολέμηση ασθενειών* ή και συνδυασμό όλων αυτών). Αυτό επιτρέπει στο μελισσοκόμο να αποκτήσει μελισσοσμήνη ικανά να παράγουν οποιοδήποτε προϊόν της μέλισσας (μέλι, γύρη, πρόπολη, βασιλικό πολτό κλπ.)

* Οι εξειδικευμένες στερεές μελισσοτροφές της BeeNectar δυναμώνουν τις μέλισσες και το ανοσοποιητικό τους σύστημα και τις κάνουν ικανές να αντιμετωπίσουν από μόνες τους Βαρρόα, Νοζεμίαση και Ασκοσφαίρωση χωρίς τη χρήση φαρμάκων.

Οι εξειδικευμένες στερεές τροφές της BeeNectar πρέπει να τοποθετούνται στο κέντρο της κυψέλης και συγκεκριμένα πάνω στα τελάρα με το γόνο, ανοίγοντας στη νάιλον συσκευασία μια αρκετά μεγάλη τρύπα, χωρίς να φοβάστε ότι θα ξεραθούν. Όταν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι μικρότερη από 22-25οC, το άνοιγμα της συσκευασίας πρέπει να είναι προς τα κάτω (δηλαδή προς τα πλαίσια), ενώ όταν η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη από 22- 25οC, το άνοιγμα πρέπει να είναι προς τα πάνω (δηλαδή προς το καπάκι).

Οι στερεές μελισσοτροφές Standard (90114), VN-Power (93414) και A-Extra Power (92619) δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται όταν το καπάκι της κυψέλης δεν είναι κατάλληλα μονωμένο και επομένως υπάρχει κίνδυνος η θερμοκρασία κάτω από το καπάκι να ανέβει πάνω από τους 38οC
(πχ. όταν το καπάκι της κυψέλης καλύπτεται από λαμαρίνα).
Σε αυτές τις περιπτώσεις (υψηλές θερμοκρασίες και καπάκι χωρίς μόνωση) είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε την VN-Extra Power (96614) ή την Extra Power (96714)

Διατίθενται σε συσκευασίες του 1kg και πακετάρονται σε χαρτοκιβώτια των 24 τεμαχίων. Οι διαστάσεις κάθε χαρτοκιβωτίου είναι 55cmx 27,1cmx 15,7cm

Παράγονται και συσκευάζονται από την BeeNectar, υπό την επίβλεψη του εξειδικευμένου και έμπειρου επιστημονικού της προσωπικού.
Πλεονεκτήματα της Standard (90114) σε σχέση με φάρμακα
• Χάρη στην κατάλληλη σύσταση της Standard (90114), τα ήδη υγιή μελίσσια διατηρούνται σε άριστη κατάσταση
Συνιστάται η τοποθέτηση ενός κιλού Standard (90114) κάθε βδομάδα για ένα δεκάρι μελίσσι. Ωστόσο, μπορείτε να τοποθετήσετε περισσότερα από ένα κιλό όταν δεν είναι εφικτό να επισκεφθείτε το μελισσοκομείο σας σε εβδομαδιαία βάση.

• Όταν τα μελίσσια σας είναι υγιή αλλά πολύ εξασθενημένα (1-4 πλαίσια) συνιστάται η χρήση της Extra Power (97614) σε συνδυασμό με σιρόπι και βιταμίνες για να τα δυναμώσετε
• Αν τα μελισσοσμήνη σας είναι πολύ εξασθενημένα λόγω κάποιας ασθένειας (Βαρρόα, Νοζεμίαση, Ασκοσφαίρωση) θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα άλλα είδη τροφών της BeeNectar που ταυτόχρονα καταπολεμά την ασθένεια (VN-Extra Power, VN-Power, A-Extra Power) ή να ακολουθήσετε την κατάλληλη θεραπεία σε συνδυασμό με την Standard (90114)

Στην ίδια κατηγορία

Extra Power 1Kg (96714)
Μελισσοτροφές
€2,00
VN-Power 1Κg (93414)
Μελισσοτροφές
€1,68
A-Extra Power 1Kg (92619)
Μελισσοτροφές
€2,48
L-Vita Extra (91216)
Μελισσοτροφές
€32,19
Magic Power (code 95520)
Μελισσοτροφές
€2,82
VN-Extra Power 1Kg (96614)
Μελισσοτροφές
€2,18